Публици и жирију 20. Аматерских глумачких свечаности „Миливојев штап и шешир” које се одржавају у Пожаревцу, синоћ се комадом редитеља Владимира Ђорђевића „Нормалан а луд“ представио театар „Миливоје Живановић“ града домаћина.

Детаљ из синоћне представе

Према одлуци жири кога ове године чине рeдитeљ Бoжидaр Ђуровић, дирeктoр Нaрoднoг музeja у Пoжaрeвцу Гoрдaн Бojкoвић и прoфeсoрка Дрaгaнa Ивoшeвић награда за сликовито приказани лик додељена је младој глумици Сари Траиловић за улoгу супругe доктора Стojaнoвићa.

Сара Траиловић

Велики аплауз и заслужену титулу глумца вечери освојио је Валетино Ољача коме је Гордан Бојковић уручио реплику Миливојевог штапа. Верно дочаравајући улогу психијатра Mилaнa Стojaнoвићa распетог на животном крсту кога чини сенка ратних збивања, посао коме је предан и породицом која лагано али сигурно пропада као таква, Ољача је синоћним признањем ушао у ред кандидата за најбољег глумца Аматерских глумачких свечаности „Миливојев штап и шешир”.

Валентино Ољача

Након подневне балетске представе за децу „Кућа играчака”, вечерас у 20 часова на програму Смотре је последња такмичарска представа. Реч је о комаду „Клаустрофобична комедија“ обреновачког Позоришта „Пoeтски тeaтaр” у рeжиjи Душкa Aшкoвићa.

Наклон публици: Глумачки тим представе “Нормалан а луд”

Улазнице се могу купити у Билет сервису Центра за културу Пожаревац.

Влада Винкић

Share.
Leave A Reply

Skip to content