2019-06-04T13:51:23+02:00 4. јуна, 2019. 13:51 |

ОШ „КРАЉ АЛЕКСАНДАР ПРВИ“ ПОЖАРЕВАЦ НА ФЕСТИВАЛУ МЛАДИХ

          У препуној сали Центра за културу у Пожаревцу, уз богат културно-уметнички програм, Основна школа „Краљ Александар Први“ из Пожаревца, јуче је учествовала на Фестивалу младих.

Ученици ове школе показали су како се праве приредбе, то је била овогодишња тематика, а учествовало је око 300 ученика  узраста од првог до осмог разреда.

 Горан Сегер, директор ОШ „Краљ Александар Први“  истакао је да је, за разлику од претходних година,  ове године велики број ученика имао своје креације, визије и жеље.

  -Својим трудом, залагањем, знањем и умећем, ученици су заједно са својим наставницима који руководе  културном и јавном делатношћу у школи припремили изврстан програм. Посебну захвалност дугујемо учитељици  Ивани Никодијевић Мартиновић која је све то уобличила. Захваљујући Центру за културу Пожаревац улазнице се нису наплаћивале, рекао је Сегер и нагласио да су искористили прилику да позову све грађане да слањем смс поруке са бројем 46 на 2407 учествују у прикупљању средстава за опремање фискултурне сале која се спроводи  преко Фондације „Буди срећан“.

И.Р.

Фото: В. Милић