Као  што је већ најављено, од 1. августа, свако ко буде платио дневну паркинг карту тј. казну за неплаћену услугу паркирања у року од 8 дана од дана издавања, оствариће попуст од 50%.

 

 – Од првог дана од када сам преузела да водим ово предузеће настојала сам да првенствено ослушкујем потребе и  примедбе корисника јавних паркиралишта. Тако смо у априлу 2017. године увели вишесатну паркинг карту која се показала као пун погодак, корисници су презадовољни, јер за само 150 динара могу да паркирају у Зони II целог дана. Затим смо прошле године поставили бројаче слободних паркинг места за затворена паркиралишта „Начелство” и „Пијаца”, што је возачима доста скратило време тражења слободног паркинг места. У плану је постављање ових бројача на још неколико локација у граду,  рекла је директорка Марија Паповић и додала:

           М.Паповић

 – Корисници су често питали зашто и у нашем граду не постоји попуст на дневну паркинг карту.  Сада су се створили сви услови да и то омогућимо корисницима наших паркиралишта, јер се, заиста, дешава да корисници  ненамерно забораве да уплате или продуже паркирање. Пуна цена дневне паркинг карте тј. казне за неплаћену услугу паркирања је 1090 динара, а свако ко буде платио казну у року од 8 дана од дана издавања, моћи ће исту да измири са попустом од 50%, односно за 545 динара. Сврха ове новине није повећање кажњавања несавесних корисника јавних паркиралишта, већ пре свега повећање плаћања услуге паркирања, истакла је Паповић.

 

Продужен рок за предлоге

ЗБОГ ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА ГРАЂАНА ЗА ПРОЈЕКАТ БЛОКОВСКОГ ПАРКИРАЊА, РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОДУЖАВА СЕ ДО 30. АВГУСТА.

Своје предлоге грађани могу оставити у писаноj форми са контакт телефоном на шалтерима „Паркинг сервиса“ у улици Воје Дулића 28 или послати на маил предузећа info@parkingservis.com

-Након разматрања предлога организоваћемо састанак са представницима заинтересованих стамбених заједница, како бисмо у најбољем интересу грађана утврдили најалармантније локације,  рекла је директорка.

Share.

Comments are closed.

Skip to content