У смирај фудбалских дешавања пред летњу паузу, на стадиону ФК „Слога“ у Петровцу на Млави одиграна је утакмица за првака ОФЛ Петровац на Млави.

       На основу пропозиција такмичења ФСБО првак уједно стиче право директног играња у „МФЛ Млава“ такмичарске 2024/2025. године. У овој утакмици су се састали ФК „Јединство“ Каменово (првак ОФЛ Петровац на Млави група „Север“) и ФК „Петар Добрњац“ Добрње (Првак ОФЛ Петровац на Млави група „Југ“).   

      Одиграна је добра фудбалска утакмица у којој се ФК „Петар Добрњац“ из Добрња боље снашао и заслужено победио са 3:0 чиме је постао првак ОФЛ Петровац на Млави за такмичарску 2023/2024. годину и стекао право директног пласмана у лигу вишег ранга. 

     Са друге стране, поражена екипа ФК „Јединство″ из Каменова покушаће да се кроз бараж домогне МФЛ Млава ФСБО за следећу такмичарску сезону.

    Пехаре и медаље за освојено прво место и прва места у лигашком делу такмичарске 2023/2024. године, капитенима су уручили председник Савеза Денис Перић и директор лиге Иван Јовановић.

                                                                                                                         С.С. 

Share.
Leave A Reply

Skip to content