2021-07-22T11:02:13+02:00 22. јула, 2021. 11:02 |

Петровачки буџет већи за 33 милиона динара

Најважнија тачка на последњој седници Скупштине општине којом је председавао Миланче Аћиимовић односила се на ребаланс буџета због  трансфера из Министарства заштите животне средине намењеног санацији депоније у Петровцу. Усвајањем ребаланса, према речима председника Скупштине Аћимовића, буџет Општине повећан је за 33 милиона динара намењена за рекултивацију градске депоније. У овај посао инвестираће и Општина из сопствених средстава 11 милиона динара. У вези са овим урађена је пројектно-техничка документација за изградњу трансфер станице вредности 155 милиона динара. У плану је да се са реализацијом ове инвестиције крене до краја ове или половином наредне године.

Донета је и одлука о радном времену ноћних клубова. Ново радно време ноћних клубова је до 4 сати ујутру, под условом да клубови испуњавају одређене услове, а један од њих је адекватна звучна заштита.

-Очекујемо од свих угоститеља да на једнак начин поштују прописано радно време као и да сви буду третирани на исти начин од стране полиције и надлежних инспекцијских служби. Не може неко да има више, а неко мање права, поручио је председник Општине Душко Нединић.