Петровачко позориште „Бата Булић“ наступило је у ревијалном делу 47. „ФЕДРАС“- а са својом најновијом представом „Дај ми своју жену“ коју је по тексту Мајкла Стјујарта режирао Бранислав Недић. У препуној сали ФЕДРАС-а публику су одушевили млади петровачки глумци, а жири публике за глумца вечери прогласио је Јелену Јанаћковић за улогу Клее.

         Петровачко позориште „Бата Булић“ ради у оквиру Културно – просветног центра Петровац на Млави. Траје већ 110 година и бренд је како града на Млави, тако и читаве општине.

          „Петровачком позоришту је увек велико задовољство да колегијално подржи ФЕДРАС, као фестивал аматерских сеоских позоришта који траје скоро 50 година. Ми смо као и сваке године играли у ревијалном програму, и захваљујуци професионализму који негујемо са великом радошћу приказали  публици ФЕДРАС-а континуитет једаног глумачког и уметничког нивоа. Награду публике , овај пут добила је глумица Јелена Јанаћковић за лик Клее у представи „Дај ми своју жену“. Уз подршку Општине Петровац на Млави, позориште „Бата Булић“ наставља јесењу турнеју, гостујемо на Фестивалу комедије „Јован Кнежевић Цаца“ у Новом Бечају и ових дана играмо и за публику у Хрватакој. Новембар је за нас такође радни месец, игра се наставља до зиме, а од нове године, вредно спремамо нове наступе пре свега за петровачку публику“ каже првакиња петровачког позоришта Милица Илић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content