Хомољско непастеризовано, нефилтрирано и пиво без конзерванса, производи се у селу Крупаја. Породица Миладиновић, већ дужи низ година, пиво припрема на јединствен начин.
Овај посао Миладиновићи су започели по повратку из иностранства. „Хомољско пиво“ се пласира по ресторанима и кафићима широм Србије.
Пивара у Крупаји је капацитета 16.000 литара. Толико се може произвести на месечном нивоу.
Хомољско занатско пиво се справља од чисте, изворске воде и то му даје посебан квалитет и укус.
Популарно
- За реконструкцију вртића 30 милиона
- Атлетски клуб „Пожаревац“: Нове медаље из Ћуприје
- Због радова Бусије и данас без воде
- Економско трговинска школа Пожаревац: Корацима знања кроз Барселону
- Донација кучевачком Звижду
- Мали огласи од 14.октобра 2025.године
- Основна школа „Милош Савић“ у Лучици прославила 185. рођендан
- Дестигматизацијом до равноправности за слепе и слабовиде