Хомољско непастеризовано, нефилтрирано и пиво без конзерванса, производи се у селу Крупаја. Породица Миладиновић, већ дужи низ година, пиво припрема на јединствен начин.
Овај посао Миладиновићи су започели по повратку из иностранства. „Хомољско пиво“ се пласира по ресторанима и кафићима широм Србије.
Пивара у Крупаји је капацитета 16.000 литара. Толико се може произвести на месечном нивоу.
Хомољско занатско пиво се справља од чисте, изворске воде и то му даје посебан квалитет и укус.
Популарно
- Јубиларни фестивал у Кусићу и Великом Градишту
- Седница Парламента привредника РПК: У служби домаће привреде
- Ксенија и Валентина представљају Кучево на “Ритму Европе”
- Овог викенда у Пожаревцу: Борба за титулу државног првака у кик боксу
- Злато за Богдану на такмичења домова ученика
- Трибина СНС Пожаревац: Како против рака дебелог црева?
- Костолац: Приређено дружење са Рикардом
- У Пољани, 6. маја деветнаести Ускршњи етно фестивал