Хомољско непастеризовано, нефилтрирано и пиво без конзерванса, производи се у селу Крупаја. Породица Миладиновић, већ дужи низ година, пиво припрема на јединствен начин.
Овај посао Миладиновићи су започели по повратку из иностранства. „Хомољско пиво“ се пласира по ресторанима и кафићима широм Србије.
Пивара у Крупаји је капацитета 16.000 литара. Толико се може произвести на месечном нивоу.
Хомољско занатско пиво се справља од чисте, изворске воде и то му даје посебан квалитет и укус.
Популарно
- У Пожаревцу и Костолцу: Са грађанима о свим предлозима и проблемима
- ССП Пожаревац наставља акцију “Правац Европа”
- Без струје у понедељак и уторак
- Другови омладинци, вољно! (Објављено 14. септембра 1973)
- АМХ – Анти Милеров хормон
- Нови докази о економском развоју
- Трећина бициклиста страда ноћу
- Статирајте у филму „Бразил“