Хомољско непастеризовано, нефилтрирано и пиво без конзерванса, производи се у селу Крупаја. Породица Миладиновић, већ дужи низ година, пиво припрема на јединствен начин.
Овај посао Миладиновићи су започели по повратку из иностранства. „Хомољско пиво“ се пласира по ресторанима и кафићима широм Србије.
Пивара у Крупаји је капацитета 16.000 литара. Толико се може произвести на месечном нивоу.
Хомољско занатско пиво се справља од чисте, изворске воде и то му даје посебан квалитет и укус.
Популарно
- Мали огласи од 11.фебруара 2025.године
- Критика квалитета грејне сезоне
- Хумор и сатира Слађана Мартиновића у пожаревачкој Библиотеци
- Три хапшења због дроге и оружја у околини Петровца на Млави
- Од 24. фебруара до 1. марта у Пожаревцу: Сусрети варошких позоришта
- Део града без грејања
- За костолачки спорт ове године 40 милиона динара
- План детаљне регулације туристичког подручја Кисиљево