2018-11-27T19:43:42+01:00 27. новембра, 2018. 19:43 |

Полицијска хроника

Припадници  Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу ухапсили су Р. М. (1958) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Претресом  стана, који осумњичени користи, пронађен је и одузет један малокалибарски пиштољ, марке „збројевка“.

Осумњичени је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном Основном јавном тужилаштву у Пожаревцу.


У Пожаревцу је ухапшен  М. Т. (1983) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. Претресом је код осумњиченог пронађено 27 пакетића са 1,2 килограма марихуане.

Осумњичени је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном Основном јавном тужилаштву у Пожаревцу.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу расписали су потрагу за Д. Ј. (1952) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.Приликом претреса стана, који осумњичени користи, пронађене су три ручне бомбе, осам пушака, од којих је једна полуаутоматска, девет детонаторских капсили, калем брзогорећег штапина, два пригушивача, осам гасних пиштоља, четири пиштоља, један аутоматски пиштољ, четири некомплетна кратка оружја – од чега два пиштоља и два револвера, осам гасних бомби, један војни нож и 1.600 комада пушчане и пиштољске муниције различитог калибра.


У Пожаревцу је ухапшен су М. Ш. (1998) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.Код њега је приликом претреса пронађена кесица са 23, 5 грама хероина и мањом количином марихуане.

Осумњичени је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном Основном јавном тужилаштву у Пожаревцу.


МУП у Пожаревцу поднео је, по налогу надлежног тужилаштва, кривичну пријаву у редовном поступку против тридесетрогодишњег мушкарца због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Приликом претреса просторија, које осумњичени користи, пронађени су једна машина за затварање ловачких патрона, једна машина за каписле, два дрвена набијача барута, 3,3 килограма оловне сачме, 2,6 килограма барута и више врста муниције.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу поднели су, по налогу надлежног тужилаштва, кривичну пријаву у редовном поступку против педесетогодишњег мушкарца због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.Претресом стана и других просторија, које именовани користи, пронађени су ручна бомба М-38 и један гасни пиштољ марке „аrminius XV 16“.