Делегација Општине Мало Црниће, председник СУБНОР-а и представници Месне заједнице Топоница поводом обележавања Дана победе над фашизмом у Другом светском рату положили су венце на спомен обележје у насељу Топоница.

     Након полагања венца и одавања почасти онима који су животе дали за своју земљу, председник Општине Мало Црниће, Малиша Антонијевић, изјавио је да је у овом страшном и разорном рату страдао огроман број жртава, а знатан део њих је и са територије општине Мало Црниће.

-Сваке године се, 9. маја, присетимо ових хероја, размислимо о њиховом јунаштву и о величини љубави према својој земљи. Те мисли нас подсете да ништа лепше и важније од слободе и мира нема. Наше државно руководство на челу са председником Републике Србије Александром Вучићем се свакодневно труди да тај мир и одржи упрокос бројним изазовима са којим се Србија суочава у последње време, рекао је Антонијевић и додао:

– Задатак свих нас је увек био и биће да бранимо нашу територију свим снагама, јер смо дужни да будућим нараштајима оставимо земљу слободе, земљу мира и земљу развоја.

Share.
Leave A Reply

Skip to content