2020-07-12T22:22:12+02:00 12. јула, 2020. 22:22 |

Помоћ подмлатку ЖФК „Пожаревац“

Председник ГФС „Пожаревац“ Владан Динић са сарадницима посетио је ЖФК „Пожаревац“ и уручио лопте омладинском погону играча.

-Настављајући акцију помоћи клубовима са територије ГФС „Пожаревац“ посетили смо ЖФК „Пожаревац“, који је перјаница нашег савеза јер је дуги низ година суперлигаш. Знамо какве све проблеме имају људи који воде овај клуб да би га одржали у високом рангу. Зато, скромним поклоном у виду лопти помажемо омладинску  школу која гарантује будућност клуба, наглаcио је Динић.

Екипа коју предводи тренер Драгиша Ивић заслужује вредну пажњу. Ствралачки рад није лак, али донеће клубу нове играчке потенцијале. 

-Желим да овај омладински погон ЖФК „Пожаревац“ настави добро да ради и да руководство клуба уложи максимум додатног напора и истраје у подршци сопственом подмлатку у чему ће увек имати велику помоћ ГФС „Пожаревац“. Ту мислим на још боље услове за ове девојчице које вредно  тренирају и воле фудбал. Иначе, ми ћемо нашу акцију обиласка клубова наставити током целога лета, рекао је Владан Динић .

                                                                                      Текст и фото: Р. Сандић