2019-10-17T12:06:05+02:00 17. октобра, 2019. 12:05 |

Потпредседник СНС Милош Вучевић у Пожаревцу и Костолцу

Током посете Браничевском округу, потпредседник СНС и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић одржао је радне састанке са члановима Градског одбора СНС Пожаревац и Месног одбора СНС Костолац. Разговори су се базирали на последњим закључцима Главног одбора и Председништва СНС-а и смерницама које су кроз те одлуке дефинисане, а тичу се кампање за предстојеће изборе. Вучевић је апострофирао најактуелније политичке теме, изнео ставове странке о делу опозиције на бојкот избора.

 


             -Верујем да ћемо као странка бити мотивисани да  причамо о резултатима рада које смо показали и остварили, али и да причамо о ономе шта ћемо радити у наредном периоду, нагласио је Милош Вучевић у Костолцу.

Са скупа напредњака у Костолцу

Овом приликом први човек костолачких напредњака  и председник ГО Костолац Серџо Крстаноски казао је да је Месни одбор СНС Костолац одговоран за стратегију развоја Градске општине Костолац.

            -На претходним изборима у Костолцу, више од  63 одсто гласова припало је Српској напредној странци и то нама даје ветар у леђа да радимо у интересу наших суграђана. Председник Србије Александар Вучић је изнео инвестициони план за развој Србије у периоду од 2020. до 2024. године, где се планира комплетна комунална, топлификациона, путна инфраструктура, на територији читаве Србије. Градска општина Костолац и Месни одбор СНС-а урадили су старетегију развоја,  која предвидвиђа да  у наредне 4 године, сви делови Костолца, све улице, добију комуналну инфраструктуру – воду и канализацију, настави се са ширењем топлификације и уређењем   путне инфраструктуре. Циљ нам је да у наредном периоду створимо једну јаку, развијену, модерну градску општину, јер то наши грађани заслужују, рекао је Крстаноски.

Вучевић ( у средини) на састанку у Пожаревцу

            Председник  пожаревачких напредњака Бане Спасовић истакао је да су теме састанка остварени резултати Градског одбора у претходних неколико година, као и рад локалне самоуправе.

-Програм СНС-а уграђен је у старетегију одрживог развоја Града Пожаревца, али   пре свега заснован је на одређеним идејама и размишљањима председника странке Александра Вучић и тиче се улагања у просвету, привреду, спорт, комуналну и путну инфраструктуру. Наравно, разговараћемо о томе шта планирамо да радимо у наредном периоду у локалној самоуправи и плановима СНС-а у Пожаревцу и на републичком нивоу, рекао је Спасовић.

Гости на скупу у Пожаревцу

Вучевић је у Пожаревцу нагласио да је циљ посете разговор са чланством, припрема изборне кампање  и анализа актуелне политичке ситуације. Он се осврнуо на  најактуелнија дешавања на Косову и Метохији, однос Србије према Републици Српској и суседима, регионалну стабилност…

                                                                                                                      Д. Д.