2021-01-16T09:58:24+01:00 16. јануара, 2021. 09:58 |

Повратак капитена из Русије

ФУДБАЛ – ЖФК „ПОЖАРЕВАЦ“ РАДИ ПУНОМ ПАРОМ

Пожаревачки суперлигаш ЖФК „Пожаревац“ стартовао је почетком јануара са зимским припремама  под руководстовм тренера Братислава Живановића. Тренира се сваког дана у великом балону СЦ „Пожаревац“. 

      -Кренули смо са радом одмах после Нове године овде у балону поред Градског стадиона. Од принова имамо за сада само четири играчице. Свакако највеће појачање је државна репрезентативка и до пре годину дана капитен и главни голгетер нашег клуба искусна Марија Вуковић која је дошла из руског прволигапа Рјазања, каже Живановић.

      Поред Вуковићеве приступнице су потписале и Милица Шебек (Рудар, Брезница, Црна Гора), Андријана Тришић (Црвена звезда, Београд) и Злата Милановић (ЖФК Војводина, Нови Сад).

Клуб су напустиле: Данијела Кухут, Невена Мицић, Ана Морачанин, Катарина Станковић и Јована Максимовић.

      -Наравно, очекујемо још неко појачање. У првом плану је довођење искусног одбрамбеног играча. Иначе, од 8. јануара смо на заједничким зимским припремама у трајању од десет дана које се обављају у нашој старој бази у Деспотовцу. Морамо много да радимо како би остварили опстанак и што даље одмакли када је у питању куп такмичење, каже Живановић.  

                                                                                              Текст и фото:Р. Сандић