Након што се први пут показао као одличан домаћин, Пожаревац је  поново добио поверење да минулог викенда организује турнир „Admiralbet 3X3 footbal Serbia Tour”.

Поред такмичења у ПРО категорији које је окупило екипе из читаве Србије, Пожаревљани су у Табачкој чаршији, где је терен био и постављен, уживали и у такозваним „Chill” и „Fun” зонама, где су уз забаву и многобројне награде проводили време између узбудљивих мечева.

Учешће је узело 12 екипа, а поред организатора турнира, логистичку подршку је пружио Спортски савез Града Пожаревца. Сатница је, захваљујући њима беспрекорно функционисала, па су играчи имали прилике да покажу своје умеће у овој занимљивој варијанти фудбала.

Након такмичења по групама, у четвртфиналу су играни мечеви у којима су  постигнути следећи резултати: „Пин Бет” – „Метал трејд” 6:3, „Солар М” – „КПЗ 012″ 5:4, „Пекара Милановић” – „Сопот”4:3 и „ФТН Чачак” – „Hypotrade” 8:3.

/Фото: Едвард Шустер/

У првом полуфиналу „Солар М” је савладао „Пин Бет” са 8:4, док је у другом „ФТН Чачак” био бољи од екипе „Пекара Милановић” резултатом 6:1.

/Фото: Едвард Шустер/

Због бољег резултата у полуфиналним борбама, екипа „Пин Бет” је освојила треће место, а у финалу је „Солар М” декласирао „ФТН Чачак” резултатом 7:2 и заслужено добио трофеј из руку градоначелника Пожаревца Саше Павловића, као и новчану награду организатора у висини од 110.000 динара.

/Фото: Едвард Шустер/

Другопласираној екипи је трофеј и чек на 30.000 динара уручио заменик градоначелника Предраг Мијатовић, док је трећепласиранима пехар и новчани део награде у висини од 10.000 динара уручио члан Градског већа за спорт, Милан Јовић.

                                                                                                                            С.С.

Share.
Leave A Reply

Skip to content