2020-12-29T11:50:14+01:00 29. децембра, 2020. 11:50 |

Пожаревац: Клизалиште од 4. јануара

 

Омиљена зимска занимација Пожаревљана неће изостати ни ове године. Спортски центар Пожаревац најавио је отварање клизалишта за 4. јануар 2021. године.

Установа је имала ове године много пехова када је у питању реализација својих програма и активности. Градски базен због епидемиолошких мера услед ковида 19 није радио, изузев за клубове. Већина утакмица током ове сезоне играла се уз ограничен број гледалаца или потпуно без њих. Ипак, судећи по тренутним мерама Кризног штаба, клизања ће ове године бити.

– Учинили смо све да створимо најбезбедније услове за све оне који ће користити клизалиште ове године. Мере нам у овом тренутку налажу да радимо у четири термина почевши од 9, па све до 16 сати и 30 минута. Цене су остале исте као и претходне године, улазница је 150 динара, а 100 динара је изнајмљивање клизаљки. Првог дана рада клизалишта, улаз је бесплатан и наплаћиваће се само изнајмљивање клизаљки,  рекла је вд директора Спортског центра  Пожаревац Марија Трнавац.

Она је навела да ће установа на чијем је челу, по потреби редуковати радно време клизалишта, у зависности од тога да ли ће мере бити пооштрене или ублажене.

– Пратимо све прописе и надамо се да ће наредна година донети побољшање епидемиолошке ситуације, па и бољу реализацију свега планираног. Честитам читаоцима новогодишње и божићне празнике и да им  Нова 2021. година буде пуна среће и доброг здравља, навела је још Трнавац  и додала да Спортски центар спрема многе новине за наредну годину, међу којима је и дигитализација заказивања термина, што ће увелико олакшати коришћење њихових услуга.