Уочи новогодишњих и божићних празника, у свечаним салонима градског здања у Пожаревцу, градоначелник Саша Павловић и председник Скупштине Предраг Мијатовић организовали су свечани пријем за запослене у Градској управи, директоре јавних предузећа и установа, одборнике, представнике цркве, војске, полиције…

Честитајући Нову годину и Божић, градоначелник Саша Павловић присутнима се обратио речима:

-Година која је на измаку као и она пре ње биле су пуне изазова за функционисање сваког човека понаособ, а да не говоримо о организацији градских служби, предузећа. Уколико сагледамо резултате данас на том пољу, видимо шта смо урадили у периоду највеће кризе, али и у оним сегментима који нису директно повезани са епидемиолошком ситуацијом, можете мирне душе и уздигнутог чела погледати у очи својим рођацима, комшијама и пријатељима. Ипак, то задовољство учињеним не носи са собом никакве кредите који нам могу дозволити опуштање, рекао је Павловић честитавши награђеним радницима јавних предузећа и установа, као и припадницима ватрогасне службе и полиције.

На пријему су уручене годишње награде запосленима у јавном сектору. Награђени су: Биљана Кочи, Горан Драгутиновић, Мирко Вучковић,  др Неша Самарџић, Наташа Павловић, Владан Раденковић, Дејан Новковић, Горан Митић, Срђан Илић.

Oпширније о догађају у броју “Реч народа” који излази 11. јануара

Share.

Comments are closed.

Skip to content