Министар Зоран Ђорђевић председник ИО Банке мр Бојан Кекић

У Пожаревцу је отворен 6. по реду Регионални центар Банке Поштанска штедионица, који ће покривати 18 експозитура Браничевског и Подунавског округа.
На овај начин, по речима менаџмента Банке, Поштанска штедионица постигла је циљ нове, рационалне и функционалне организације своје пословне мреже.
Симболичним пресецањем врпце, врата Регионалног центра отворили су министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић и председник Извршног одбора Банке мр Бојан Кекић.
Министар Ђорђевић сматра да домаће банке увек морају бити на првом месту, јер уколико се има здрава домаћа банка, онда је здрава и конкуренција. Како је рекао, велики број људи ослања се на Банку Поштанска штедионица.

-Захваљујући марљивом раду запослених, ми данас имамо сигурност када је у питању исплата, а захваљујући менаџменту, имамо могућност да је банка доступна на сваком кораку и да је грађанима присутпачна у сваком тренутку, истакао је између осталог министар Ђорђевић.


Бојан Кекић напомиње да ће овај Центар покривати читаву Источну Србију. Како је рекао, ову банку карактерише равномеран развој, а отварањем овог објекта Банка Поштанска штедионица биће још доступнија својим клијентима.

Отварању 6. Регионалног центра у Пожаревцу присуствовали су бројни сарадници и пријатељи Банке градоначелник Пожаревца Бане Спасовић са сарадницима, директори пожаревачких и костолачких предузећа, установа…

Опширнији текст можете прочитати у регионалном недељнику “Реч народа”, који ће се на киосцима наћи 7. маја.

Share.

Comments are closed.

Skip to content