У осмини финала Kупа, пожаревачки Одбојкашки клуб “Млади радник” угостиће ОК “Младеновац”. Надигравање је заказано за суботу, 8. октобар, у 19 сати, у Спортском центру “Пожаревац”. Улаз је бесплатан. 

ПР клуба В. Огњановић, тренер Д. Бонић и капитен Ж. Кисић

Тренер Драган Бонић истиче да сви у тиму ишчекују почетак првенства и додаје:

– Два месеца смо у погону. У августу смо радили на стицању снаге и кондиције, у септембру су игране пријатељске утакмице,  учествовали смо на турниру у Новом Саду, играјући против “Манекса” и “Војводине”. Мислим да је то довољан број утакмица. Желео сам да се фокусирамо на тренинге, које сматрам да су играчи одрадили максимално.

– Ово је иначе новина у нашем првенству да играмо прво Куп утакмицу па после недељу дана и првенствену. У осмини финала Купа играмо против “Младеновца”. Игра се на елиминацију, једна утакмица. ОК “Младеновац” су прволигаши, ми смо фаворити на папиру, али то морамо показати на терену. Имамо високе амбиције и желимо да се покажемо у најбољем светлу.

Капитен Жарко Кисић, који је играо у дресовима “Војводине” и “Партизана”, указао је на то да су за играчима два месеца напорног и тешког рада:

– Сви смо углавном здрави. Спремни смо за почетак сезоне коју жељно ишчекујемо. Условно речено, имамо лакши пут за отварање сезоне, али је то ипак на папиру, тако да предстоји доказивање. Екипа је спремна. Надамо се што бољим резултатима. Наша дворана мора да нам буде императив да побеђујемо и да се екипе које буду долазиле мало “плаше” наше дворане. То када будемо израдили и усадили победнички менталитет нашег домаћег терена, онда ћемо имати праву хемију и бити спремни за нове изазове, додао је Кисић. 

Љубитељи одбојке позвани су да у суботу буду на трибинама и подрже екипу најтрофејнијег клуба овог краја, ОК “Млади радник”, који броји више од 75 година постојања и мноштво изузетних играча и великих успеха. 

 

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content