2019-06-13T07:17:09+02:00 13. јуна, 2019. 07:17 |

Пожаревац у пројекту ’’Coca-Cola подршка младима’

Град Пожаревац донео је одлуку да подржи и активно учествује у националном пројекту ’’Coca-Cola подршка младима’’ који младима у Србији од 18 до 30 година омогућава да унапреде своје личне и професионалне вештине како би лакше дошли до посла.

Овај програм реализује компанија Coca-Cola HBC Србија у сарадњи са Националном службом за запошљавање, Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, НАЛЕД-ом и Националном асоцијацијом канцеларија за младе.

Програм се спроводи у 20 градова у Србији кроз тродневне интерактивне радионице, а полазници ће имати прилику да са сертификованим стручњацима унапреде своје вештине кроз практична знања која ће им помоћи у потрази за послом.

ПРВИХ 30 КАНДИДАТА КОЈИ СЕ НАЈБРЖЕ ПРИЈАВЕ и који испуњавају услове конкурса учествоваће у радионици која ће се одржати у периоду ОД 19. ДО 21. ЈУНА 2019.ГОДИНЕ У ЦЕНТРУ ЗА КУЛТУРУ. Додатне информације у вези са пријавом заинтересовани могу да потраже на линку: http://coca-colapodrskamladima.com/

Уз тродневне радионице, део програма биће организован и кроз дигиталну платформу, on-line предавања, радионице и литературу неопходну за додатну едукацију, а сви полазници ће по завршетку едукације добити сертификат ‘’Coca-Cola HBC Србија’’.