Градоначелник Пожаревца Бане Спасовић и заменик градоначелника Саша Павловић

    Градоначелник Пожаревца Бане Спасовић, заједно са својим сарадницима обишао је радове на простору некадашње Месне индустрије Пожаревац, као и у улицама Невесињској и Јована Шербановића.

      На локацији МИП – а реализује се пројекат изградње Јужног кишног колектора. Вредност ових радова је преко 200 милиона динара.     

         Након изградње Јужног требало би да уследи и изградња Северног колектора, у вредности од преко 450 милиона динара.


У Невесињској улици тренутно се изводе радови на реконструкцији водоводне мреже, односно врши се замена азбестно цементних цеви. Вредност овог уговора је око 8,5 милиона динара, а завршетак радова очекује се у наредних 15 дана. Након тога следе радови у Марковој, Призренској, Црногорској улици, Улици Шесте личке, ПП одред.

  Изградња Јужног кишног колектора

Представници Града овом приликом обишли су и радове у Улици Јована Шербановића, у којој се тренутно врши замена дотрајалих магистралних водова топлопредајне мреже. ЈП “Топлификација” je зa oву годину издвојило oко 19 милиона динара за улагање у топлификацину мрежу у овој улици. До јула, ова улица требало би да буде комплетно реконструисана, са новим коловозом, тротаром, паркинг простором, новом уличном расветом, у вредности од 32 милиона динара.

Опширније у наредном издању регионалног недељника “Реч народа” у уторак, 22. маја.

Share.

Comments are closed.

Skip to content