Након редовне ревизије књижевног фонда Народна бибилиотека „Илија М.Петровић“, која је ове године раније у односу на планирани период, ова пожаревачка институција сутра (четвртак, 13. фебруар) почиње са издавањем књига корисницима у редовном радном времену.

Како нас је обавестила дирекtорка Вера Зарић Митровић, запослени и сарадници ће и у наредном периоду понудити занимљиве пратеће садржаје. После “Дана кинеске културе” који су окончани у понедељак,  љубитеље књижевности нашег града 20. фебруара очекује представљање књиге „Рептил“ аутора Уроша Тимића, рођеног Смедеревца, коме је ово трећи роман.

Трилер који помера границе паранормалног у магловитој свакодневници… Изгубљен у једноличном тунелу својих мрачних мисли, Стеван се суочава са низом бизарности након што мистериозни момак, наизглед сасвим сличан њему по спољашности, а супротан по унутрашњости, ушета у његов живот.

Новац, блуд, скаредне журке и прелепи, али злокобни близанци који му отварају улаз у опскурна дешавања ноћног града, упознавање са девојком која ће изазвати емоције за које је мислио да их је давно закопао, пробудиће давно успаване духове прошлости. Онда када изгубите себе, шта све можете да ставите на коцку, не би ли сте задржали једину ствар до које вам је стало?

Сајт „ДЕЛФИ књижаре“

Почетак промоције је у 19,00 сати у Сали на спрату Библиотеке.

Share.

Comments are closed.

Skip to content