Верољуб Арсић је на данашњем заседању Скупштине Града Пожаревца поднео оставку на место одборника вративши мандат СНС-у, као и оставку на место председника Комисије за имунитетска питања.

Како је навео, то је одлучио након разговора са председником Српске напредне странке Александром Вучићем. Иначе, Верољуб Арсић је народни посланик и потпредседник Народне скупштине. 

Подсећамо да је данас пред одборницима више тема од значаја за даље функционисање локалне самоуправе, међу којима предлог завршног рачуна Града за период од 1. јануара до 31. децембра 2017. и предложена одлука о надлежности, условима и поступцима давања у закуп пословних простора, потом, допуна одлуке о постављању и уклањању мањих монтажних објеката привременог карактера на површинама јавне намене и предлог одлуке о отуђењу ствари из јавне својине Града Пожаревац.

Такође, Градско веће поднело је Скупштини предлог о давању сагласности на Посебан програм за наменска средства Јавног предузећа „Топлификација“ у овој години. Одборници би овом приликом требало да се изјасне и о извештајима Градског штаба за ванредне ситуације и Градског правобранилаштва.

Детаљније у новом броју новина “Реч народа”, које су на трафикама од уторка, 3. јула.

Share.

Comments are closed.

Skip to content