2021-04-06T09:28:17+02:00 6. априла, 2021. 09:28 |

Пожаревљанима службено сва три бода

После одигране утакмице на Вашаришту у 19. првенственом колу Српске лиге Запад, између Младог рандика 1926 и Железничaра из Лајковца коју су гости добили са 2:0, од стране пожаревачког руководства уложена је жалба на неправилан наступ играча Милоша Петровића уместо пријављеног Стефана Петровића (мл). Председник Сенад Марић је жалбу допунио фотографијама и тв снимком и стигао је одговор да је иста уважена.

     -Уочили смо неправилност код Лајковчана и поткрепили је аутентичним фотографијама и тв прилогом и на време уплатили новчани износ. Жалба је усвојена, стигао је позитиван одговор, задовољни смо исходом жалбеног поступка и одлуком да бодови припадну Младом раднику  1926. Увек смо били за фер-плеј и играње по правилима ФСС, каже Марић.

     Жалба је уважена на основу члана 63. тачке 7. У образложењу је наведена утврђена чињеница, да је на утакмици наступио играч чије име није било у записнику. Сходно утврђеним чињеницама испоштоване су одредбе Правилника ФСС и пропозиције такмичења, па је жалба уважена и утакмица је регистрована у корист пожаревачког клуба службеним резултатом 3:0. Уједно је ФК Железничар кажњен због овог пропуста са 10.000 динара, а кажњени су и представник клуба на овој утакмици Срђан Живковић као и судија Бојан Бошковић из Чачка. Против исте одлуке може се уложити  жалба Комисији за жалбе ФС РЗС у року од осам дана. Одлуку је потписао комесар за такмичење Зоран Трајановски. 

                                                                                                                                                      Р. Сандић