Након синоћњег извођења комада “Чудо у Шаргану” коју је за сцену поставила Невена Ракочевић, чланове ансамбла Позоришта „Миливоје Живановић“ Центра за културу Пожаревац  чекало је пријатно изненађење. Наиме, директорка ове културне институције Галина Перић је на Великој сцени уручила захвалнице глумцима, техничком особљу и члановима Театра за допринос у ангажовању и успеху Позоришта у минулој сезони. Перић се кратким обраћањем захвалила свима који су били у екипи аматера и ентузијастима који су својим ангажовањем допринели успешној сезони, са надом да ће наредна – уз нове изазове донети и – нова признања.

Захвалнице су уручене једном делу чланова ове компактне уметничке целине: дизајнеру светла Горану Драгутиновићу Гути, дизајнеру тона Ведрану С. Лукићу, костимографу Тини Лепосавић и шефу техничке службе Зорану Миладиновићу. За допринос у раду позоришта захвалнице су добили и дугогодишњи глумци Радомир Мирчић и Зоран Живковић. Потом је уследило пригодно дружење окупљених око ансамбла Позоришта „Миливоје Живановић“ Центра за културу Пожаревац, чија је окосница, уз сумирање резултата  у  минулој сезони, препричавање бројних анегдота које прате живот на „даскама које живот значе“.

Вечерас на Великој сцени пожаревачко Позориште и званично завршава пролећни део веома успешне сезоне комедијом Жоржа Фејдоа “Идемо у лов”. Почетак је у 20,00 часова.

В.Винкић

Фото:ЦЗК

Share.

Comments are closed.

Skip to content