2018-12-20T10:01:02+01:00 20. децембра, 2018. 09:56 |

ПРАЗНИК СТРИПА И КАРИКАТУРЕ: Cутра у Пожаревцу други „Стрика фест“

У Пожаревцу ће се сутра одржати други по реду „Стрика фест“. Реч је о фестивалу стрипа и карикатуре који је покренут прошле године, и изазвао велико интерсовање Пожаревљана. Како нам је рекао Петар Маринковић из пожаревачког Удружења „Креативна оштрица“ , заинтересовани ће имати прилику да у Холу центра за културу купе нова издања стрипова која ће им понудити издавачи који су се укључили у ову манифестацију, биће приређена изложба оригиналних стрип – табли, а можда најзанимљивији сегмент представљаће берза старих стрипова.

– У оквиру „Стика феста“ приређујемо и две радионице: карикатуре која почиње у 14,00 и стрипа у 15,00 часова и надамо се да ће одазив полазника бити велики, док се заинтересовани могу пријавити путем телефона „Кретаивне оштрице“ 064/000-39-14 или меила creative.blade.office@gmail.com . По обављеној селекцији, набољи радови биће штампани у билтену који ћемо промовисати у наредном периоду, каже нам Данијел Панић.

Други  Фестивал стрипа и карикатуре „Стрика фест“ биће отворен сутра у подне у Холу Центра за културу Пожаревац и трајаће до 20,00 часова, а Удружење „Креативна оштрица“ реализује га уз подршку Града Пожаревца.

В.Винкић