2020-12-31T10:49:06+01:00 31. децембра, 2020. 10:49 |

Предшколци Голупца писали Деда Мразу и победили!

Предшколска група  Установе „Ласта“ победник је овогодишњег,  18. наградног  конкурса „Пиши Деда Мразу“ који организује Пошта Србије. Ове године, на конкурсу који обухвата литерарне и ликовне радове,  учествовало је  више од седам хиљада малишана узраста до 10 година.


Прву награду у групној конкуренцији освојили су  малишани из Ласте, са васпитачицом Биљаном Кировски на челу.  Они су новогодишње празнике претворили у магичну чаролију,  кроз приказ стаклене кугле са разиграним пахуљама и новогодишњим мотивима.

Уместо традиционалне изложбе и свечаног уручења награда, у складу са епидемиолошком ситуацијом, награде победницима  уручене су  путем Поште. Награду у виду плакете и музичке линије,  примила је  директорка Предшколске установе Милена Ђурђевић истакавши да је награда заслужена, јер су малишани дуго  радили , што говори чињеница да је цртеж величине једног метра .

Директорка Милена Ђурђевић преузима награду

– Велика нам је част и задовољство што смо били учесници наградног конкурса „Пиши Деда Мразу“ у организацији Поште Србије, а још већа зато што су баш наши малишани предшколске групе освојили 1. место у тако великој конкуренцији. Заиста смо поносни на њих, посебно у данима када нам стижу празници и када је срећа још већа. Уједно, то је и признање нама  да развијамо код деце праве вредности, јер ће само тако израсти у праве и вредне људе, нагласила је директорка Милена Ђурђевић.

Радост деце била је евидентна док су заједно отварали поклон, музичку линију, која ће им убудуће служити за забаве.

Љ. Настасијевић