Председник Градског одбора СНС Пожаревац др Миодраг Степановић позвао је грађане Пожаревца и Костолца да изађу на изборе у недељу 2. јуна и заокруже листу број 1. Он је на конференцији за медије одржаној овим поводом напоменуо да су избори важни, те да је Српска напредна странка  политичка странка која има навећу снагу на политичкој сцени Србије и окупља најшири политички фронт.

На локалним изборима наступају под редним бројем  1, „Александар Вучић-Пожаревац сутра“ а у коалицији су су СНС, СПС, СДП Србије, Партија уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера Србије – Солидарност и правда, СРС, ПС и Српска странка Заветници.

– Ми  смо се својски потудили да  упремо сво знање и умеће, те да направимо један квалитетан програм који је реалан и остварљив, а који смо представили Пожаревљанима и Костолчанима. Имамо квалитетан програм који је реалан и остварљив, врло квалитетну листу, како у Пожаревцу тако и у Костолцу, те молимо грађане да изађу у великом броју на изборе, заокруже листу број 1, а обећавам да ћемо ми учинити све уколико добијемо подршку да наш програм и реализујемо., рекао је Степановић.

Председник ГрО СПС Пожаревац прим. др Срећко Босић истакао је да СНС неоспорно има највећу политичку снагу.

-Са том великом политичком снагом и осталим коалиционим партнерима, али и нашим искуством и оствареним делима које је СПС урадила у Пожаревцу и Костолцу, мислим да можемо и даље да допринесемо  бољитку живота грађана. Позивам грађане да 2. јуна изађу на изборе, одреде своју будућност и живот и да гласају за кандидате, на листи број 1 „Александа Вучић – Пожаревац сутра“ рекао је Босић.

Председник ГрО ПУПС Пожаревац и координатор за Браничевски округ Драган Радовановић напоменуо је да пензионери, као  људи са великим животним искуством, знају да препознају праве вредности  на нашој политичкој сцени.

-Пензионери знају да препознају истиниту борбу не само за боље и веће пензије, већ за бољи живот свих грађана, посебно за перспективну будућност наше деце. У претходном периоду је остварен циљ и жеља, да пензије прате плате, рекао је Радовановић.

И.Р.

Share.
Leave A Reply

Skip to content