2020-05-25T10:03:22+02:00 25. маја, 2020. 09:59 |

„Пресингу“ десет лопти

ПРОЛЕЋНА АКЦИЈА ГРАДСКОГ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА  ПОЖАРЕВАЦ

Делегација ГФС Пожаревац у саставу: председник Владан Динић и чланови Славиша Милутиновић и Периша Петровић, посетила је пожаревачки ФК „Пресинг“ током радног тренинга у Лучици где је присуствовало око стотину играча свих категорија заједно са тренерима и којом приликом је Клубу уручено десет лопти за школу фудбала која је и основна делатност Пресинга.


       -Наставили смо акцију помоћи клубовима који раде са најмлађима. На овај начин подржавамо и подстичемо популаризацију фудбала. То је саставни део наше обавезе, да што више деце изведемо на терене, да се малишани лепо развијају и друже. Клуб „Пресинг“ има врло добру школу  и изврстан стручни рад. Познат је широм Србије и по успешним пословним контактима са нашим врхунским клубовима. Имали су проблеме са тереном, али смо, захваљујући доброј сарадњи са Слогом из Лучице, решили то питање. Иначе, терени су нам уопште изузетан проблем, максимално су оптерећени. 

       Драго ми је што на овим тренинзима присуствују и родитељи деце која тренирају јер је то својеврсна подршка овим малишанима, истакао је Динић.  

                                                             Текст и фото:  Р.Сандић