Фудбалска сезона 2018/19. је окончана, тренери су, како ко, постигли добре или слабије резултате, а један од оних са одличним резултатима је Зоран Ристић, тих и скроман човек, али радан и стручан.

      Са екипом ФК „Љубичево“ освојио је титулу првака у Градској лиги „Дунав“ и клуб је добио пехар. „Љубичево“  је победило и у „мајсторици“ за апсолутног градског првака против Млаве из Братинца (првак ГФЛ „Млава“), и директно се пласирало у МФЛ „Дунав“ коју води ФС БО. Добијен је и други пехар.

      Тренер Ристић, поред рада са „Љубичастима“ (сениори) тренирао је  упоредо и пионире пожаревачког Железничара. Са њима је такође освојио титулу првака Браничевске пионирске лиге (ФС БО), и увео их у Подунавско – Шумадијску пионирску лигу коју води ФС РЗС. И ту је освојио пехар.

      -Није ми тешко да радим на два фронта. „Љубичево“ је добро организован клуб, титула првака и пласман у виши ранг су дошли као последица марљивог рада како играча, тако и руководства клуба. Што се тиче дечака са стадиона иза Ложионице и ту су услови веома добри. Успех је такође дошао захваљујући редовним тренинзима тих младих фудбалера, тако да сам веома поносан и на сениоре Љубичева и на пионире Железничара, каже Ристић.

                                             Текст и фото: Р.Сандић

 

Share.

Comments are closed.

Skip to content