У Пољопривредној школи са домом ученика „Соња Маринковић“ у Пожаревцу приређен је последњег дана августа пријем за ученике првог разреда.

Слободан Стојићевић

Школска година званично почиње 1. септембра и на наставу се креће редовно. У први разред ове школе уписано је укупно 113 ђака и сва одељења су довољно попуњена за нормално одвијање наставе. Нове ученике на пријему је поздравио и пожелео добродошлицу, директор школе, Слободан Стојићевић:

-Ово је свечани дан на коме, пре свега ви учествујете и у главној улози. Надам се да ћете бити добри ђаци и да ће школовање трајати неком три, а неком четири године, зависно шта сте уписали. Добродошлицу уз мене вам желе ваше разредне старешине, Јасмина Андрић, Марина Перић, Иван Милош, Зорица Вујасиновић и Слађана Стоиљковић, као и сви професори школе. Оно што у овом првом сусрету треба да знате је да је ово добра домаћинска школа и да је опремљена квалитетно за извођење наставе.

У први разред су уписана три одељења четвртог степена, пољопривредни, прехрамбени и ветеринарски техничар и четири образовна профила на трећем степену, оператер у прехрамбеној индустрији, пекар, месар и цвећар, вртлар. Пољопривредна школа има и дом за смештај ученика.

Share.

Comments are closed.

Skip to content