На последњој седници Скупштине града Пожаревца, након оставке вршиоца дужности директора Спортског центра Пожаревац Марије Трнавац, на предлог Градског већа именован је  за новог в.д. директора ове установе именован је Томица СтојановићаТомица Стојановић је рођен у Пожаревцу где је завршио основну и средњу школу, након чега уписује Факултет спорта и физичког васпитања у Нишу који успешно завршава 2009. године. Своје десетогодишње радно искуство прво стиче у просвети,  у Основној школи у Браничеву и Средњој техничкој школи у Костолцу.  Функцију директор Основне школе „Свети Владика Николај“ у Брадарцу обављао је четири године, а пре избора за директора Спортског центра Пожаревац, две године је био члан Градског већа задужен за образовање и васпитање. 

Након избора на нову функцију Стојановић је за „Реч народа“ изјавио да је Спортски центар место под чијим је кровом 1992. године започео спортску каријеру која  и данас траје. 

-Прошла година нам је  била изузетно тешка због пандемије, програми се нису реализовали,  базен није радио. Тек са попуштањем мера кренули смо са активностима које су биле заустављене.  Планирани програми сада иду својим током, настављамо тамо где је бивша директорка стала. У плану нам је да ускоро изградимо терен за мини голф и да побољшамо услове за играње тениса. Такође, намеравамо да средимо околину Спортског центра , најављује Стојановић уз обећање да ће се на функцији директора Спортског центра трудити да град добије спортску инфраструктуру која му недостаје.  

                                                            И. Р.

Share.

Comments are closed.

Skip to content