2020-07-14T09:53:23+02:00 14. јула, 2020. 09:53 |

Признања неће изостати

Поводом 8. јула, Дана општине, председник Владимир Стојановић, упутио је честитку суграђанима са жељом да им будућност буде успешнија и  да ова средина постане још боље место за живот уз заједничко залагање свих који у њој живе и раде.


Стојановић је овом приликом подсетио да Општина ове године обележава свој празник у тешким околностима, у време  пандемије изазване корона вирусом… 

-Желео бих да се захвалим свим нашим волонтерима на несебичном пружању помоћи нашим најстаријим суграђанима, којима је кретање било ограничено на почетку године. Велики број младих људи, изказао је пожртвованост у тим тренуцима и своје слободно време ставио на располагање друштву. Захваљујем се такође и свим нашим здравственим радницима, припадницима служби безбедности, Црвеном крсту, јавним и приватним предузећима чији су радници били на висини задатака, рекао је Стојановић који је изразио жаљење што није заказана свечана седница поводом Дана општине и подела награда и признања онима који су несебично помагали током ванредног стања као и уручење таблета најбољим ученицима и најавио да ће се то накнадно одржати.