Браћа Милановић на додели признања                  „Капетан Миша Анастасијевић“

          Николи Милановићу, власнику „NM Video production“ д.о.о. из Пожаревца уручено је признање „Капетан Миша Анастасијевић“ за иновативност у стваралаштву и друштвену одговорност, чиме се сврстао међу најбоље у Браничевском и Подунавском округу. Приликом доделе награде жири је своју одлуку образложио следећим речима:

– Продукција „NM Video“ из Пожаревца је својим иновативним програмима у области производње кинематографских дела,аудио-визуелних производа и телевизијског програма, стекла добар глас и запажено место у овој врсти стваралаштва у целом Региону,показујћи при том и завидну друштвену одговорност.


Продукција је учествовала у бројним пројектима Министарства културе Републике Србије, у ИПА пројекту „Планинске бицилистичке стазе у региону Баната“, пројектима студентских организација београдског Правног и Економског факулета,као и радовима и пројектима у општинама Браничевског округа. У свом раду посебно истичу знање, идеје,пословне визију,које упраљачки тим преноси на остале запослене.

Са наградом у рукама и уз свог брата, Никола Милановић је истакао: – Као младо предузеће које се бави израдом кинематографског, аудио – визуелног материјала и медијима, ми смо у послу који је тежак и недовољно цењен. Отуда је значајније када него уочи рад и труд. И у том смислу, добити признање „Капетан Миша Анастасијевић“ је велика част, уз чињеницу да смо међу људима који су дали велики допринос у развоју привреде, културе и друштва уопште. Ово нам је подстицај да наставимо започето.

Р. Н.

Share.

Comments are closed.

Skip to content