КУЛТУРНО СПОРТСКИ ЦЕНТАР „ПОЖАРЕВАЦ“ У НОВОМ  РУХУ

У ове зимске дане,што је  мало неуобичајено изводе се обимни радови у Културно спортском центру“Пожаревац“, односно уобичајено речено хали спортова. Како у самој хали тако и око ње.На првенственој одбојкашкој утакмици између ОК Млади радник и Спартака из Суботице,прво што смо угледали биле су нове столице,заправо новопостављена пластична седишта са наслоном.На тој „премијери“навијачи и љубитељи одбојке седели су најзад опуштено и задовољни што могу да сс ослоне и завале удобно без икаквог оптерећења за кичмени стуб и са уживањем гледали су спортску борбу пожаревачких и суботичких одбојкаша.Међу њима угледали смо и директора КСЦ“Пожаревац“,Ненада Митића,који нас је поздравио са широким  и радосним осмехом због нових седишта.

Видите и сами да су седишта дивна.За сада је намонтирано 2.000 столица са наслоном .Током ове недеље    биће инсталиране и преостале столице.Читав контигент столица је стигао на време и са те стране нема проблема.Што се тиче осталих радова на спољном делу фасаде и они ће се убрзано изводити ,мада фасадерски радови захтевају сунчаније време.Радови на монтирању вештачког клизалишта су завршени и оно ће прорадити на отвореном стадиону малих спортова,чим се формира ледена плоча, Машина за прављење леда ради пуном паром. На другој страни поред отвореног олимпијског базена монтирана је конструкција новог Балона . Исти је покривен и потпуно затворен ,тако да се и у Балону  пуном паром изводе  унутрашњи радови. -каже директор Митић.

Гледаоци су презадовољни столицама са наслоном,а директор Митић и његови сарадници ,као и увек спремни су да максимално услуже како посетиоце спортских приредби ,тако и саме спортисте и рекреативце.Наравно, да ће  клизалиште разгалити младе Пожаревљанекао и Балон хала, кад се отвори.За сада су нове столице  прави хит јер у предходном периоду од три деценије седело се на пластичним подметачима који нису пружали такву удобност као новопостављене столице са наслоном.

                                                                        Текст и фото:Раде Сандић 

Share.

Comments are closed.

Skip to content