На згради Спортског центра „Пожаревац“ у току су обимни радови: грађевински, столарски, фасадерски…  Мајстори свих профила и специјалности раде пуном паром. Вршилац дужности директора Ненад Митић их редовно надгледа.

      -Ради се на више локација.Тренутно се мењају прозорска окна на горњем спрату. Сређује се комплетна спољна фасада и врло брзо наши корисници и грађани видеће резултате. За који дан стижу и сензорна врата. Замењена је столарија, а у самој згради постављено је 11 нових врата. Проширује се хол,  окречили смо све просторије, каже Митић.

        Радови не ометају тренинге и утакмице градских клубова у одбојци, кошарци, рукомету…

        -Без обзира на присуство мајстора и обимне радове, ниједан тренинг и утакмица нису отказани. Трудимо се да наши корисници не буду оштећени и ускраћени у својим активностима, односно да не утичемо на њихове резултате.

        Истовремено са овим пословима ради се и балон хала.

        -Радови на балон хали код отвореног олипмпијског базена су у завршној фази и тај нови спортски објект биће врло брзо предат на коришћење спортистима и рекреативцима. Урађена је подлога, постављена вештачка трава. Дотерују се свлачионице, каже Митић и додаје:

         – До 1.априла склонићемо вештачко клизалиште и очекујемо да ће ускоро бити завршена и јавна набавка за постављање тартан полога на отвореном стадиону малих спортова. Лакирање паркета радићемо у јуну, по престанку спортских такмичења. Када све то завршимо почињемо летња сезона и отварање базена.

                                                                                          Текст и фото: Р.Сандић

Share.

Comments are closed.

Skip to content