2021-10-15T08:33:10+02:00 15. октобра, 2021. 08:33 |

Ранђеловић нови Радников кормилар

Пораз на Вашаришту од Јединства са Уба у осмом колу и то на домаћем терену (0:1) био је кобан за пожаревачког српсколигаша. Млади радник 1926 је остао без шефа струке Жарка Јовановића, који је одмах после овог сусрета поднео оставку. Председник клуба Сенад Марић и директор Војислав Бојатовић, нашли су се у компликованој ситуацији. Првенство тек што је почело да се захуктава, а Млади радник 1926 остао је без шефа струке. 

По хитном поступку нађена је адекватна замена.

 -Растали смо се пријатељски са тренером Јовановићем и пожелели му срећу у клубу Златибор, који је члан Прве лиге Србије. Са нашом екипом је радио два дана  помоћни тренер Бојан Карановић. Понуда је било пуно за упражњено место шефа струке. Наш избор је Зоран Ранђеловић, који је успешно водио клуб са Вашаришта у сезони 2010/11. Потом је отишао у Катар у коме је провео читаву једну деценију као успешан фудбалски тренер, каже Марић.

 Иначе, Ранђеловић је житељ Пожаревца од рођења. Играо је дуги низ година у костолачком Рудару, а потом и у Младом раднику. Већ на утакмици у Раброву водио је пожаревачког српсколигаша.

 Текст и фото: Р. Сандић