Председник Скупштине града Пожаревца Бојан Илић расписао је изборе за одборнике Скупштине Градске општине Костолац, који ће се одржати у недељу, 26. априла.

Скупштина ГО Костолац распуштена је на заседању градског парламента, у понедељак, 9. марта.

Одлука о расписивању избора за Скупштину ГО Костолац ступиће на снагу објављивањем у Службеном гласнику Града Пожаревца, када ће и званично почети рокови за спровођење изборних радњи.

У саопштењу председника Илића новоди се да су ови избори прилика да “Костолчани сумирају планове и програме свих учесника у овој својеврсној трци која почиње данас, а завршава се изборним даном, празником демократије”.

-Користим прилику да подсетим грађане који ће на овим изборима по први пут гласати, али и оне који су већ користили то своје законско право на важност учествовања у бирању народних представника. Представници политичких партија који намеравате да затражите поверење грађана Костолца, позивам вас да поштујете све прописе и правила записаним у правилницима и законима о вршењу изборних радњи, али и оне који нису у њима записани а тичу се општеприхваћених норми васпитања, морала и лепог понашања. Подсећам вас да ћете и након избора своје политичке неистомишљенике и њихове гласаче сретати на улицама Костолца и да ће они и након избора остати ваши пријатељи, комшије и родбина.

Недеља, 26. април 2020. године је заправо изузетна прилика да сви заједно покажемо да је напредак који је постигнут последњих година на развоју нашег друштва и државе, вредност коју ћемо и надаље чувати и бранити. Хвала и срећни нам избори, наводи се у саоштењу.

Share.

Comments are closed.

Skip to content