2020-04-25T22:05:32+02:00 25. априла, 2020. 22:05 |

Развија се Локални Пазар!

Током последњих дана прорадиле су локалне пијаце, а паралелно се развија и Локални  Пазар! Од кад је стављен у функцију  на Интернет порталу Локални Пазар (www.локалнипазар.рс) регистровало се преко 40 нових произвођача из свих крајева региона Браничево-Подунавље. Тренутно је највећи број произвођача са територије општина Петровац на Млави, Смедеревска Паланка, Велико Градиште и града Пожаревца. Актуелна понуда на Порталу обухвата различито свеже и прерађено воће и поврће, расад и сезонско цвеће, млечне производе, производе од меда, као и вина, ракије и домаће колаче и слаткише. Сви произвођачи су доступни путем телефона и преко 80% њих врши доставу лично на територији своје општине/града.

Обзиром на чињеницу да је Портал од његовог постављања забележио преко 2.000 посета, Локални Пазар је на добром путу да се развије у ефикасан он-лине сервис посредством којег ће значајно бити унапређена куповина локалних производа, а тиме и подршка свих нас локалним произвођачима. И то не само за време трајања епидемије коронавируса, већ и у будућности, обзиром да је актуелна ситуација свакако потврдила неопходност и ефикасност Интернет промоције, продаје и пословања уопште.

Зато позивамо све заинтересоване произвођаче из региона Браничево-Подунавље да пријаве своју понуду попуњавањем Пријавнице доступне и на Порталу или телефонским позивом особи која је у локалној самоуправи задужена за пољопривреду. На тај начин имаће могућност да своје производе бесплатно оглашавају на Порталу и друштвеним мрежама, буду видљивији својим комшијама и део нове приче о повезивању унутар региона Браничево-Подунавље.

Сви заинтересовани купци могу да прате новости на Локалном Пазару путем друштвених мрежа Facebook и Instagram, потраже жељене производе код свог комшије путем рачунара или мобилног телефона и договоре преузимање квалитетних, домаћих производа!

Купујмо локално, подржимо једни друге, оснажимо нашу заједницу!