На позив КСР „Караш 2023“ из Крњева за учешће на Купу „Божа Пава“, ОСР „Смуђ“ из Пожаревца представљала су четири такмичара: Лена Максимовић, Јаков Савић, Вељко Јовановић и Димитрије Петковић, заједно са тренером Лепомиром Ђорђевићем.

          Лена и Јаков  из „Мале школе риболова“ пецали су у категорији „Петлићи”, док су Вељко и Димитрије, такође из те исте школе,  пецали у категорији „Кадети У-15“.

          Такмичење се одвијало на стази Милошевачког језера.

          Пријављено је четрнаест такмичара, пет петлића и девет кадета из „Дунавца“ Ковин, „Смуђа“ Пожаревац, „Бистро“ Велика Плана, „Језава“ Мала Крсна, „Еко трофеј“ Београд и „Караш“ Крњево.

Јаков Савић

         После три сата пецања у категорији петлића прво место припало је Јакову Савићу из Смуђа Пожаревац, други је Богдан Илић из Екотрофеја Београд, а трећи Чедомир Митић, представник Караша из Крњева.

          У категорији кадета првак је Лука Петровић из Језаве Мала Крсна, друго место заузео је Радослав Зојкић из Дунавца Ковин, а на трећој позицији нашао се Јован Казаковић из „Бистро“ Велика Плана.

          У генералном пласману у обе категорије по грамажи, ситуација је следећа: прво место освојио је Лука Петровић из Језаве Мала Крсна, вицешампион  је Јаков Савић, представник  ОСР „Смуђ” Пожаревац, а трећепласирани  Радослав Зојкић из Дунавца Ковин.

            Р. Н.

 

Share.
Leave A Reply

Skip to content