Такмичари ОСР „Смуђ“ претходног викенда укрстили су штапове са најбољима у Србији. На  старом Бачком каналу у Сомбору одржано је прво и друго коло Државног изборног  такмичења за кадете у дисциплини пловак. ОСР „Смуђ“ су представљали: Павле Крстић, Вељко Јовановић, Димитрије Петковић и Лена Максимовић са тренером Лепомиром Ђорђевићем и два пратиоца  Тања Томић и Марко Крстић. Учествовало је  17 кадета из целе Србије. Домађин оба кола  био је „Меџик фиш“ из Сомбора.

        По изузетно топлом времену риба је у првом колу изузетно лоше радила тако да је требало уложити доста труда да се дође до улова. Најуспешнији такмичар из Смуђа био је Павле Крстић који је у свом сектору задобио један негативан бод и проглашен прваком стазе првог кола.

        Друго коло одржано је на истој води. И овога пута Павле Крстић бележи један негативан бод и   у генералном пласману, са два негативна бода, после два кола, је други. Димитрије је 10, Вељко 12, а Лена 14. Оваквим пласманом Павле Крстић улази у битку за Државног првака 2024. године. Након трећег и четвртог кола у Кајтасову, знаће се победник.

Share.
Leave A Reply

Skip to content