У Костолцу на Дунавцу одржано је такмичење у пецању у оквиру другог кола кадетске лиге „Центар“. Домаћин је био ОСР „Смуђ“ из Пожаревца. Поред „Смуђа“,  који је имао 7 такмичара, учествовали су још и представници СРД „Дунавац” из Костолца, 2 такмичара,  „Језава“ из Смедерева, са  3 такмичара и „Бистро“ Велика Плана, 1 такмичар. Главни судија био је Слободан Госта. Пецало се у три сектора, у сектору А 5,  а у секторима Б и Ц по 4 такмичара.

Након 3 сата пецања и борбе са рибама, постигнути су следећи резултати: 

У Сектору А прво место освојила је Миа Шарановић из Дунавца Костолац са упецаних 1725 грама рибе, на другом месту је Никола Милисављевић из „Смуђа“ Пожаревац који је упецао 1325 грама док је треће место припало Димитрију Петковићу, такође  из „Смуђа“ Пожаревац са упецаних 995 грама рибе.

У Сектор Б прво место освојио је Вук Митровски, такмичар Дунавца Костолац, упецао је 2755 грама рибе, друго место припало је Димитрију Маринкову из Језаве Смедерево са упецаних 1605, грама док је трећепласирани Павле Крстић, такмичар пожаревачког „Смуђа“, који је упецао 1200 грама.

Представник Језаве Смедерево Владимир Михајловић први је у Сектору Ц јер је упецао 1065 грама рибе, иза њега је Коста Радосављевић из Смуђа Пожаревац са 735 грама, а трећи, такође Пожаревљанин  Вељко Јовановић са 705 грама.

 За победника стазе проглашен је Вук Митровски из Дунавца Костолац  који је упецао 2755 грама рибе..

После овог кола, у генералном екипном пласману прво место држи СРД „Дунавац” Костолац, друга је Језава Смедерево, трећи ОСР „Смуђ” 1 Пожаревац, четврти  ОСР „Смуђ” 2 Пожаревац  и на петом месту „Бистро“ Велика Плана.

Поново је ОСР „Смуђ” био у комплетном саставу и дао максимум са седам такмичара од којих је пет узело медаље. Поред самих такмичара овом успеху допринели су и тренери Лепомир Ђорђевић, Владимир Марковић, Марко Крстић, Ненад Пајић и Марко Петковић.

Share.

Comments are closed.

Skip to content