2018-11-06T11:53:53+01:00 6. новембра, 2018. 11:53 |

РОЂЕНИ ПРОТЕКЛЕ НЕДЕЉЕ

Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо информације о  бебама  рођеним током протеког периода. Од 26. октобра до 1. новембра, рођено је 24 беба, 14 дечака и 10 девојчица.

Редакција листа „Реч народа“ родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !


Близанце су добили

Јелена Стокић и Слободан Здравковић из Великог Градишта.


Кћерке су добили:

Јелена Димитријевић и Ненад из Пожаревца, Славица Сарић и Златко из Ореовице, Сузана Иљаз и Бидаим Бериша из Старог Костолца, Светлана Дукић и Томислав из Бубушинца, Славица Живојиновић и Дејан из Костолца, Марија Цвијовић и Драган Пејчић из Пожаревца, Марија Огњановић и Марко из Ћириковца, Марија Ђокић и Милан Јанковић из Кусића, Јелена Вучковић и Јован из Пожаревца и Валентина Бекири и Ерсан Краснић из Костолца.


Синове су добили:

Волица Јевтић и Драган Танацковић из Пожаревца, Марија Ивић и Данијел Станковић из Камијева, Ана Алексић и Данијел из Пожаревца, Јелена Вељковић и Далибор из Пожаревца, Милица Дабић и Милош Васић из Пожаревца, Лела Николић и Милан Цвјетиновић из Костолца, Валентина Милановић и Ромео Радуловић из Суботице, Јелена Милосављевић и Јовица Тодоровић из Пожаревца, Маја Лињак и Емин Бекири из Костолца, Александра Стојковић и Александар из Пожаревца и Ђемиља Дрмаку и Дехран Крујези из Костолца.