2018-11-15T20:53:30+01:00 15. новембра, 2018. 20:53 |

РОЂЕНИ ПРОТЕКЛЕ НЕДЕЉЕ

Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо информације о  бебама  рођеним током протеког периода. Од 2. до 8. новембра, рођене су 22 бебе:  11 дечака и 11 девојчица.

Редакција листа „Реч народа“ родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !


Кћерке су добили:

Ивана и Стефан Николић  из Пожаревца, Ивана и Жикица Стојковић из Пожаревца, Катарина и Данијел Милетић из Батовца, Наташа и Александар Динић из Пожаревца, Данијела Богдановић и Игор Стокић из Макца, Јована и Марко Здравковић из Шетоња, Јелена и Далибор Дамњановић из Дрмна, Славица Спасојевић и Срђан Радановић из Петровца, Наташа Мишковић Стојичић и Владимир Мишковић из Пожаревца, Радослава и Радован  Драговић из Пожаревца и Анђела и Александар Стокић из Печанице.  


Синове су добили:

Јелена Урошевић Ђорђевић и Александар Ђорђевић из Пожаревца, Тијана и Иван Јотов из Пожаревца, Ивана Стојићевић и Лазар Стокић из Острва, Бојана  и Дејан Павловић  из Пожаревца, Сузана Мурина и Ходић Фатљум из Костолца, Слободанка Салић и Бидаим Краснићи из Костолца, Вишња Сић и Жарко Вукић из Витежева, Сабрија Саити и Сабри Круезију из Костолца и Тијана  и Кристијан Васић из Великог Градишта.