2019-03-09T11:43:47+01:00 24. фебруара, 2019. 13:23 |

РОЂЕНИ ПРОТЕКЛЕ НЕДЕЉЕ

      Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо   информације   о   бебама   рођеним     током протеклог периода. У  периоду од 8. до 15. фебруара, рођене су 24 бебе, 11 девојчица и 13 дечака.

              Редакција листа „Реч народа“ родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !


Ћерке су добили:

Драгана Радовановић и Марко Станковић из Пожаревца, Мирјана Станојевић и Малиша Стојковић из Лучице, Тијана и Душан Степановић из Нереснице, Зорица Коларевић и Бобан Ђорђевић из Пожаревца, Наталија Јевремовић и Иван Стојићевић из Пожаревца, Суза Рајић и Данијел Станојевић из Пожаревца, Јелена Голубовић и Бобан Тодоровић из Великог Градишта, Слађана и Дејан Бошкић из Пожаревца, Драгана и Миљан Рачић из Пожаревца.


Синове су добили:

Славица Стевановић и Драган Миловановић из Барича, Светлана радосављевић и Слободан Станчић из Пожаревца, Невена и Александар Илић из Живице, Ивана и Јован Павловић из Жабара, Марија Маленовић и Синиша Дурузић из Нереснице, Душка и Љубиша Опачић из Пожаревца, Милица и Борис Блажић из Београда, Сандра Грујић и Дарко Радивојевић из Сене, Везира Бајрами и Сеад Бериша из Александровца, Невена Крстевски и Марко Пајкић из Пожаревца, Зорана и Милош Николић из Пожаревца, Милена и Дарко Јевтић из Курјача, Кристина и Јовица Станисављевић из Трновче.