2018-05-12T20:09:15+02:00 12. маја, 2018. 20:09 |

РОЂЕНИ ПРОТЕКЛЕ НЕДЕЉЕ

       Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо информације о  бебама  рођеним  током протекле недеље. Од 20. априла до 3. маја рођено је 35 беба, 19 дечака и 16 девојчица.

Редакција листа „Реч народа“ родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће !


Близанце, две девојчице, добили су:

Рената Ђекић и Милош Димитрић из Костолца.


Девојчице су добили:

Милица и Никола Златковић из Салаковца, Александра Миленковић и Милош Јоновић из Пожаревца, Јелена Светић и Иван Гроздановић из Живице, Наташа Обрадовић и Далибор Новаковић из Лучице, Маја Лалић и Топлица Миловановић из Жагубице, Данијела Савић и Срђан Стефановић из Пожаревца, Марина Ристић и Немања Живковић из Пожаревца, Сузана и Ивица Михајловић из Речице, Ивана Степановић и Дејан Ђорђевић из Пожаревца, Александра и Никола Цвијановић из Пожаревца, Марина и Никола Миловановић из Курјача.


Дечаке су добили:

Милена Рашић Златковић и Златко Златковић из Салаковца, Данијела Вучетић и Иван Илић из Божевца, Драгана Ранисављевић и Иван Карапанџић из Кучева, Ивана и Живко Жикић из Курјача, Светлана Петковић и Дарко Јовановић из Пожаревца, Планика Марковић и Дејан Аћимовић из Буковске, Слађана и Саша Бошковић из Великог Лаола, Александра Грујић и Никола Митровић из Пожаревца, Наташа и Александар Зарић из Великог Градишта, Ивана и Дамир Грчић из Бикиња, Сања и Малиша Аврамовић из Осанице, Марија Станисављевић и Дарко Влајковић из Дубравице, Милена  и Александар Милуновић из Пољане, Слађана и Драшко Стевић из Топонице, Биљана и Војкан Ђорђевић из Трњана.