2018-02-09T19:07:27+01:00 9. фебруара, 2018. 19:07 |

РОЂЕНИ ПРОТЕКЛЕ НЕДЕЉЕ

Из  породилишта Опште болнице у Пожаревцу преносимо информације о рођеним бебама током протекле недеље. У периоду од 26. јануара до 2. фебруара рођене су 22 бебе, једанаест дечака и исто толико девојчица.Редакција листа „Реч народа“ срећним родитељима честита од срца, а малишанима жели дуг живот, много здрaвља и среће ! 

Ћерке су добили:

Милена Путник и Дејан Чинчурак из Острова, Вероника и Звездан Ђокић из Пожаревца, Милица Јовић Николић и Драган Николић из Костолца, Зухра Зенељи и салихи Емсуд из Пожаревца, Анита Дешић и Никола Војводановић из Берања, Невена Живановић и Иван Раијчић из Буковске, Александра и Гојко Бојовић из Пожаревца, Милијана и Горан Трубарац из Пожаревца, Ивана Николић и Срђан Јовановић из Ћириковца и Верица Стокић и Драгољуб Тодоровић из Малог Црнића.


Синове су добили:

Синове су добили: Сузана Ракић Рајчић и Југослав Ракић из Свиланца, Милена и Јовица Гргић из Пожаревца, Милица и Ратислав Стојковић из Кличевца, Ваљбоне Гудинци и Диљај Оркан из Костолца, Емануела Ђорђевић и Милан Лекић из Пожаревца, Бисерка и Богомир Јовановић из Малог Црнића, Катарина Лалић и Бранко Јовановић из Пожаревца, Јелена Стевић и Негован Стаменковић из Пожаревца, Радмила Милојковић и Владимир Јовичић из Пругова и Катарина и Марко Стевић из Пожаревца.


Близанце су добили

 Драгана Николић и Немања из Пожаревца.