Привредна комора Србије у сарадњи са Регионалном привредном комором Браничевског и Подунавског управног округа, 9. маја, са почетком у 11 сати, у конгресној сали хотела „Дунав“ у Пожаревцу, организује тематску седницу Парламента привредника у проширеном саставу „Како бити успешан у поступцима јавних набавки“.

-Имајући у виду да су измене и допуне Закона о јавним набавкама у примени од 1. јануара 2024. године, циљ нам је да вам пружимо подршку за учешће у поступцима јавних набавки, информишемо вас како да се региструјете на Порталу јавних набавки и пронађете позиве за које намеравате да поднесете понуде. Такође, желимо да вам приближимо на који начин можете да поднесете е – понуде, како да комуницирате са наручиоцем током поступка јавне набавке и дођете до уговора о јавној набавци, истиче  в.д. директора РПК Браничевског и Подунавског управног округа Јасна Јовановић.

Са претходне седнице Парламента привредника

Скуп је намењен свим привредним субјектима који као понуђачи учествују или планирају да учествују у поступцима јавних набавки, а посебно предузетницима, микро и малим привредним субјектима који желе да искористе свој потенцијал и прошире пословање са јавним сектором. Из Коморе напомињу да је скуп превасходно намењен лицима која обављају послове јавних набавки у наведеним привредним субјектима, који ће кроз два блока предавања у укупном трајању од три сата, моћи детаљније да се информишу о комплетном поступку.

                                                                                                                        Д.Динић

Share.
Leave A Reply

Skip to content