Најбољи у рукомету на општинским такмичењима у браничевском округу,  сусрели су у хали спортова у Петровцу на Млави где је одржано Окружно такмичење основних и средњих  школа.

На слици: Победничка екипа ОШ „Свети Сава“ Пожаревац

У категорији дечака – основаца за међуокружно такмичење пласирала се екипа Основне школе „Свети Сава“ из Пожаревца која је у финалној утакмици, резултатом 13:9 победила мушку екипу из ОШ „Жарко Зрењанин“. Када су у питању девојчице на међуокружно такмичење иду представнице Основне школе „Бата Булић“ из Петровца на Млави које су победила женску екипу ОШ „Свети Сава“ резултатом 21:12.

У категорији такмичара средњих школа најбоља је била мушка екипа Техничке школе „Никола Тесла“ из Костолца која је у финалној утакмици  однела победу над екипом из СШ „ Младост“. Резултат је био 26:12 у корист Костолчана који су тиме завредили одлазак на међуопштинско текмичење. Када су у питању такмичарке, за виши ниво надметања пласирала се женска екипа Средње школе „Младост“ из Петровца на Млави.

На такмичењу којим је руководио Драган Ћирић, а судили Душан Васиљевић и Владимир Огњановић,  учествовала су 84 ученика односно ученица. Такмичаре су водили наставници: Срђан Илић из  СШ „Младост“ и ОШ „Бата Булић“ Петровац на Млави, Марко  Сузић, ТШ „Никола Тесла“ Костолац, Влада Скуратенко,  ОШ „Жарко Зрењанин“ Лаоле и Саша Миловановић из ОШ „Свети Сава“ Пожаревац.    

Share.

Comments are closed.

Skip to content