Крос два циклуса квалификација у обе конкуренције, Ж-12 и Ж-14, рукометашице ЖРК „Слога“ успеле су да уђу у четири најбоље екипе Централне Србије и тиме обезбеде пласман на Државно првенство. Тим поводом представници Спортског савеза и Општине Петовац на Млави приредили су пријем за ове младе спортисткиње и њихове тренере.

/Фото: РТВ Млава/

 -Оно што ме посебно радује је сазнање да се млади у нашој општини баве спортом поготово у спортским организцијама као што је Женски рукометни клуб „Слога“ који негује традицију рукометне игре и има овако импозантне резултате кроз историју. Сада су се појавиле две генерације које настављају тим путем и које су успеле да у конкуренцији такмичарки из великих градова остваре овако завидан пласман, истакао је поред осталог председник Спортског савеза Дејан Рајић пожелевши девојкама успех на државном турниру. 

Члан Општинског већа задужен за спорт Драган Кртинић рекао је да је само пласирање екипе на Државно првенство велики успех и показатељ да се у клубу добро ради као и да ће локална самоуправа наставити да подржава и улаже у развој спорта. 

Share.
Leave A Reply

Skip to content