Рукометни клуб „Рудар” из Костолца  убедљиво  је савладао   екипу РК „Топличанин” из Прокупља у Хали у Костолцу резултатом 37:24 (19:7).

       Утакмица је играна  у оквиру 5. кола Супер „Б” лиге Исток-Запад и донела је Костолчанима трећи тријумф у првенству. Од првог звиждука судијског пара Антић – Јаковљевић, домаћи играчи ставили су до знања противнику да планирају да оставе све бодове код куће.

       Данијел Радисављевић се од почетка распуцао, а у стопу су га, кроз полувреме али и читаву утакмицу пратили Александар Стојановић и Милош Милошевић. Први је за читав сусрет забележио чак десет голова, чиме је заслужио на крају и епитет „играч утакмице”, док су остала двојица постигла по пет голова.

       У редовима гостујуће екипе најбољи су били Филип Костић са 5, односно Душан Петровић са 4 гола.

       Костолчани су у досадашњем делу првенства имали нешто лакши распоред код куће, узевши у обзир да су му гостовали тимови са дна табеле.

       Наредна два кола биће прави изазов за екипу Драгана Ајдачића јер најпре играју код куће против другопласиране Лознице, а потом у гостима екипи „Гоч Меркур” у Врњачкој Бањи која се налази на челу табеле.

                                                                                                                            С.С.

Share.

Comments are closed.

Skip to content